Fredag 21. September

/

Vi spanderer kaffe til middagen :)


 

Får-i-kål på fersk fjellam fra Imsdalen

sjy og økologisk sort pepper
198,00

Fersk kjøtt av norsk bankekjøtt

høstens rotgrønnsaker, sur-søt løksaus og persillepoteter
185,00

BBQ Spareribs

coleslaw, maiskolbe og ovnsbakte småpoteter
189,00

Dampet Kveite

agurksalat, hvitvinsaus og persillepoteter
225,00
Sertifisert Bærekraftig Villfangst

Biff av norsk ytrefilet

blandet salat, béarnaise og økologisk pommes frites
245,00

Lettsaltet Torskeloins

gulrøtter, eggesmør og persillepoteter
189,00
Sertifisert Bærekraftig Villfangst

Grove Kjøttkaker i brun saus

ertestuing og persillepoteter
165,00

Dagens Rett: Lys Bifflapskaus

rugflatbrød
139,00

Inneholder