Onsdag 20. September

/

Vi spanderer kaffe med påfyll til middagen :)

Får-i-kål på fersk lammekjøtt fra Imsdalen

med sjy og økologisk sort pepper
198,00

Fersk kjøtt av okse-høyrygg

høstens rotgrønnsaker, sur-søt løksaus og persillepoteter
179,00

Mørbrad av Fjellam fra Imsdalen

aspargesbønner med bacon & løk, rosmarinsaus og fløtegratinerte poteter
239,00

Fish'n Chips av Alaska Pollock (165g)

med grønne erter, remulade, sitron og økologisk pommes frites
159,00

Langtidsstekt Hjortestek

ferske grønnsaker, viltsaus og fløtegratinerte poteter
229,00

Biff av norsk ytrefilet

blandet salat, béarnaise og økologisk pommes frites
245,00

Grove Kjøttkaker i brun saus

ertestuing og persillepoteter
165,00

Dagens Rett: Hønsefrikassé med persillepoteter

Inkluderer valgfri dessert i skål mot et tillegg à kr. 29,-
134,00

Inneholder