Vår Historie

/

Morten's Kro ble etablert i 1965 av Kaare Hansen. Kroa fikk navn etter hans sønn, Morten Hansen, som i dag er eier og driver av kroa. Nå er tredje generasjon på vei inn, ved Heidi Hansen, Mortens datter. Siden åpningen har kroa vært en holdeplass for unge og gamle, gode venner, stamgjester og tilfeldig forbipasserende som er ute etter et godt og mettende måltid – med god atmosfære.

Selve kroa består av den "gamle" og den "nye" kaféen, med plass til totalt 150 gjester. I løpet av en uke serverer vi 2500 sultne middagsgjester - på søndager alene gjerne 600. Dette tror vi skyldes at kjøkkenet vårt alltid leverer kvalitet. Satsingen på lokale råvarer gjør at maten smaker ekstra godt. De fleste kokkene har vært hos oss i 10 - 15 år, og de setter sin ære i å lage maten fra bunnen av. Store deler av menyen forandres fra dag til dag for å sikre kundene våre variert, sunn og mangfoldig mat. 

Selve konseptet "kro" er egentlig ikke så god kjent her til lands, som det er hos vår nabo Danmark. Vi skjeler til våre venner i sør, både når det gjelder atmosfære, mat og det å ta imot folk på en inkluderende måte. Vi vet at arbeidet vårt bærer frukter; i dag er vi møteplass for alt fra hundeklubber, veldedige organisasjoner og AmCar-gjenger. Og vi setter pris på dem, alle sammen!

Velkommen!