Selskapsmeny

///

Dette tilbudet begrenser seg til å gjelde for minimum bestilling av 20 kuverter.

 


Prisene som er oppgitt er per kuvert inklusive dekking av bord, leie av lokale og servering i 4,5 timer og alle rettigheter til kl 02.00, samt 25% mva. 

Lokalleie etter 4,5 timer kr 600,- pr time. På helligdager tilkommer kr 75,- per person.Tilkommer kr 20,- per  gjest for medbrakte kaker og kr 20,- per gjest for medbrakte blomster.

Dette tilbudet begrenser seg til å gjelde for minimum bestilling av 20 kuverter.
Forrett

Røket Laks

Lodderogn, grønn asparges, pisket urterømme og toast
119,00

Rekecocktail

klassikeren serveres med melba toast
119,00

Melon og fikensalat

basilikumsaus
119,00

Andebryst

frisk spinat og sur-søt saus
139,00

Cognac- og Portvinsgravet Laks

sennepssaus og fin toast
129,00

Grillet Asparges med Hollandaise

129,00

Serranoskinke med melon

Serrano fra Sierra Nevada med Galia- og Cantaloupemelon
109,00
Hovedrett

Dijonsenneps-stekt Lammefilet

karamelliserte gulrøtter, aromasopp og rødvinssaus
369,00

Helstekt Svinefilet

smørdampede aspargesbønner med bacon, bakt sherrytomat, stekt sjampinjong, rødløk og sennepssaus
339,00

Marinert & Helgrillet Kalv Ytrefilet

dampet aspargesbønner og gulrøtter, ristet aromasopp, bakt sherrytomat og peppersaus
369,00

Helstekt Hjortefilet

smørdampet rosenkål med bacon, stekt sopp, glaserte gulrøtter, rognebærgelé og Portvinfløtesaus
389,00

Saftig Kylling

ovnsbakte grønnsaker, sjampinjongsaus og potetstappe
239,00

Langtidsstekt Kalvestek fra Imsdalen

smørdampet blomkål, brokkoli, gulrøtter og fløtesaus
339,00

Helstekt Reinsdyr mørbrad fra Tana

smørdampet rosenkål med bacon, stekt sopp, glaserte gulrøtter, rognebærgelé og Portvinfløtesaus
389,00

Smørdampet Laks

agurksalat og Sandefjorsmør og persillepoteter
289,00

Helstekt Okse-indrefilet

blandet squash, paprika, rødløk, gulrøtter og med béarnaise
369,00

Potetalternativer

Persillepoteter.
Råstekte poteter i båter.
Fløtegratinerte poteter.
Glaserte småpoteter.
Poteter Anna.
0,00
Dessert

Ekte mørk Sjokolademousse

Frisk bringebærsaus
119,00

Lune marinerte Bjørnebær

Eggelikøris
119,00

Husets Appelsinmousse

Bringebærsaus
119,00

Multekrem med krumkake

Tilsmakt Lakkalikør og rosmarin
129,00

Husets hjemmelagede Karamellpudding

Karamellsaus og krem
109,00

Frisk Fruktsalat med vaniljeis eller pisket krem

anis- og vaniljemarinerte eksotiske frukter
109,00

Panna cotta Kahlúa

Hjemmelaget skogsbærkompott
119,00

Crème Brûlée

Tilsmakt appelsin, vanilje og marinert pære
119,00

Husets Bringebæroverraskelse

Sjokolademousse, Bringebærsaus og Friske Bringebær
119,00

Sesong: Jordbær og Fløte

Sesong fra 15.06-15.08.
119,00

Inneholder