Vår Historie

/

Mortens kro ble etablert i 1965 av Kaare Hansen. Kroa fikk navn etter en av hans sønner, Morten Hansen, som drev kroa frem til 2016. Nå har tredje generasjon tatt over, ved Heidi Hansen, Mortens datter. Helt siden åpningen har kroa vært en holdeplass for unge og gamle, gode venner, stamgjester og tilfeldig forbipasserende som er ute etter et godt og mettende måltid – med god atmosfære.

Selve kroa består av den "gamle" og den "nye" kaféen, med plass til totalt 150 gjester. I løpet av en uke serverer vi 2500 sultne middagsgjester - på søndager alene, gjerne 600. Dette tror vi skyldes at kjøkkenet vårt alltid leverer kvalitet. I tillegg gjør vi en innsats for kortreise råvarer, gjerne økologiske, og inviterer lokale produsenter til å kontakte oss. Noen av kokkene våre har vært hos oss i 10 - 15 år, og de setter sin ære i å lage maten fra bunnen av. Store deler av menyen forandres fra dag til dag for å sikre kundene våre variert, sunn og mangfoldig mat. 

Vi vet at arbeidet vårt bærer frukter; i dag er vi møteplass for alt fra hundeklubber, veldedige organisasjoner og AmCar-gjenger. Og vi setter pris på dem, alle sammen!

Velkommen!