Våre Lokaler

///

Enten du skal legge ny kurs for bedriften, samle storfamilien til en hyggekveld eller arrangere konferanse, har vi plass til opptil 135 personer i nyoppussede lokaler. I tillegg får du tilgang til vår viden kjente meny!

 

I 2. etasje ligger det største lokalet, Salongen. Her er det plass til opptil 95 personer. Peisestua er et ekstra koselig møterom med plass til opptil 40 personer. Begge lokalene er nyoppusset og utstyrt med tidsriktige hjelpemidler for møter og konferanser. Og naturligvis får du fri tilgang til bredbånd når du leier lokale hos oss. 

Antallet møtedeltagere i hhv Salongen (S) og Peisestua avhenger av hvordan man møblerer - møteledere, foredragsholdere m.m. kommer i tillegg. Det er i hovedsak tre oppsett; U-form, klasserom og kinosal. Slik ser fordelingen ut i hvert av de to møtelokalene:


Salongen: U-form 36, klasserom 62, kinosal 85.

Peisestua: U-form 20, klasserom 30, kinosal 40.

 

Avhengig av hvor lenge arrangementet ditt varer, serverer vi alt fra kaffe, frukt og lignende, til full oppdekning med lunch og middag. Begge lokaler har forøvrig egen garderobe med dame- og herretoalett.


Kontakt oss for å avtale leie av lokaler og servering!