Selskapsmeny

//

Dette tilbudet begrenser seg til å gjelde for minimum bestilling av 20 kuverter.

 


Prisene som er oppgitt er per kuvert inklusive dekking av bord, leie av lokale og servering i 4,5 timer og alle rettigheter til kl 02.00, samt 25% mva.

Lokalleie etter 4,5 timer kr 600,- pr time. På helligdager tilkommer kr 75,- per person.


Tilkommer kr 200,- for medbrakte kaker og kr 200,- for medbrakte blomster.


Dette tilbudet begrenser seg til å gjelde for minimum bestilling av 20 kuverter.

Forrett

Røket Laks

lodderogn, grønn asparges, pisket urterømme og toast
129,00

Rekecocktail

klassikeren serveres med melba toast
129,00
Sertifisert Bærekraftig Villfangst

Melon og fikensalat

basilikumsaus
129,00

Andebryst

frisk spinat og sur-søt saus
149,00

Gravet Laks

sennepssaus og fin toast
145,00

Grillet Asparges med Hollandaise

135,00

Norsk spekeskinke med melon

med galia- og cantaloupemelon
119,00
Hovedrett

Helstekt Svinefilet

aspargesbønner med bacon, bakt sherrytomat, , rødløk og fløtesaus.
345,00

Marinert & Helgrillet Kalv Ytrefilet

aspargesbønner og gulrøtter, ristet aromasopp, bakt sherrytomat og peppersaus
385,00

Saftig Kyllingbryst

stekt squash, brokkoli, sjampinjong og paprikasaus
299,00

Langtidsstekt Kalvestek fra Imsdalen

blomkål, brokkoli, gulrøtter og fløtesaus
349,00

Helstekt Reinsdyr flatbiff fra Lierne

smørdampet rosenkål med bacon, stekt sopp, glaserte gulrøtter, rognebærgelé og Portvinfløtesaus
395,00

Smørdampet Laks

agurksalat, Sandefjordsmør og Sørumpoteter
305,00
Sertifisert Bærekraftig Oppdrett

Helstekt indrefilet av Storfe

blandet squash, paprika, rødløk, gulrøtter og med béarnaise
385,00

Potetalternativer

Persillepoteter.
Råstekte poteter i båter.
Fløtegratinerte poteter.
Ovnsbakte småpoteter med skall.
Dampet villris.
0,00
Dessert

Ekte mørk Sjokolademousse

Frisk bringebærsaus
125,00

Lune marinerte Bjørnebær

Eggelikøris
125,00

Appelsinmousse

bringebærsaus
125,00

Multekrem med krumkake

Tilsmakt Lakkalikør
129,00

Karamellpudding

karamellsaus og pisket krem
119,00

Frisk fruktsalat med vaniljeis eller pisket krem

anis- og vaniljemarinerte eksotiske frukter
115,00

Panna cotta Kahlúa

skogsbærkompott
129,00

Crème Brûlée

Tilsmakt appelsin, vanilje og marinert pære
129,00

Bringebæroverraskelse

sjokolademousse, bringebærsaus og friske bringebær
125,00

Sesong: Jordbær og Fløte

Sesong fra 15.06-15.08.
129,00

Inneholder