Håper du har fått en god start på det nyet året

Selskapslokale med langbord og hvit duk
Det er februar og det nye året er i gang. Mange bruker denne måneden til å revidere avtaler, som kantine- og lunsjavtaler for bedriften. I februar er det også morsdag – gi kvinnen i ditt liv ekstra oppmerksomhet og en god matopplevelse.

Variert og sunn mat til bedriften din

En sunn hjemmelaget lunsj gir medarbeiderne dine et godt påfyll for resten av arbeidsdagen, og hjelper dem å yte maksimalt på jobb. Les mer om hva vi kan tilby dere, og kontakt oss for en prat om hvordan vi kan sette sammen en god lunsjordning for deres bedrift.

kjøttkaker

Søndag 11. februar – gjør stas på moren din

På søndag 11. februar er det morsdag. Gi en hyggelig overraskelse til din mor, mormor, farmor, oldemor, eller svigermor. Vi dekker opp med en stor morsdagsbuffet i 2. etasje med varme og kalde retter, desserter og kaker.

Husk bordbestilling. Det kan være lurt å reservere tidlig.

Morsdag 2024 11 Februar

Huk av for catering i planleggingslista for konfirmasjon og dåp

Maten er et av de store høydepunktene på festen etter seremonien. Vi på Mortens kro er stolte over vårt rennomé – pålitelig leveranse av god mat.

Vi har lang erfaring med levering av god selskapsmat. Siden 1965 har vi levert catering til dåp, konfirmasjon, bryllup, jubileer og firmasammenkomster. Vi strekker oss langt for å bruke lokale leverandører for å gi deg den beste kvaliteten. Kokkene våre setter sin ære i å lage maten fra bunnen av, med gode råvarer. Vi leverer catering til hele Stor-Oslo, og Nedre Romerike. Vi har en rekke menyer og retter som kan tilpasses ditt arrangement.

Se hva vi kan tilby deg, og hva kunder sier om vår catering.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative, en del av Yes Group