Catering i Strømmen

Velkommen til Mortens Kro Catering i Strømmen! Vi er stolte av å tilby en førsteklasses cateringtjeneste som vil gjøre enhver anledning minneverdig og smakfull. Enten du planlegger et bryllup, en bedriftssammenkomst, eller en privat fest, er vi her for å levere de deilige rettene som vil imponere dine gjester om du ønsker catering i Strømmen.

Skal dere ha bryllup, konfirmasjon eller andre selskaper? Mortens Kro tilbyr catering i Strømmen av tradisjonsmat og mer moderne retter. Vi har en stor og rikholdig cateringmeny med retter som tapas, snitter, spekemat, koldtbord og kaker, men også mye annen varm og kald mat.

Kvalitet og smak i fokus

Hos Mortens Kro setter vi alltid kvalitet og smak i fokus. Vårt erfarne kjøkkenteam er dedikert til å lage kulinariske mesterverk som vil glede dine smaksløker, når du bestiller catering i Strømmen fra oss. Vi bruker kun de ferskeste ingrediensene og legger stor vekt på detaljer for å sikre at hvert måltid vi serverer er enestående. Bestiller du catering i Strømmen hos oss, kan du være sikker på at gjestene kommer til å elske maten.

Variert cateringmeny

Vår varierte catering i Strømmen meny har noe for enhver smak og anledning. Enten du foretrekker tradisjonelle norske retter eller internasjonale delikatesser, har vi det dekket. Utforsk vårt omfattende utvalg av retter for catering i Strømmen, som:

  • Forretter som friske salater og deilige suppevalg.
  • Hovedretter som mørt kjøtt, fiskeretter, og vegetariske alternativer.
  • Smakfulle sideretter som passer perfekt til hovedretten.
  • Desserter som vil avslutte måltidet ditt på en søt og tilfredsstillende måte.

Catering i Strømmen – Skreddersydd for dine behov

Vi forstår at hver hendelse er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde catering i Strømmen som passer dine spesifikke behov. Vårt team samarbeider tett med deg for å skape en tilpasset meny som reflekterer din smak og preferanser. Vi tar også hensyn til eventuelle spesielle diettrestriksjoner eller allergier for å sikre at alle gjestene dine blir tatt godt vare på.

Vi har fire biler som kjører ut mat alle dager i uken. Frakt koster kun 190,- i hverdager og 290,- i helger. Ved bestilling av catering i Strømmen avtaler vi tid og sted, og leverer maten til deg på ønsket sted i Strømmen. Enklere blir det ikke!

Ønsker dere tilpasset mat eller at vi stiller med personell for å servere og anrette maten. Du finner mer informasjon om hva vi kan tilby innen selskap her. Ønsker du hjelp til å sette sammen en mye eller har andre spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.

Slik bestiller du catering i Strømmen

Vi kan levere catering til deg i Strømmen og omegn. Bestill catering under ved å legge rettene du ønsker i handlekurven før du går videre til valg for levering og betaling.

Har du spørsmål eller ønsker hjelp til bestillingen er det bare å ta kontakt.

 

Fornøyde Kunder

Topp kvalitet på maten som leveres til avtalt tid og alltid varm. Fantastisk mye og mørt kjøtt i Biff Stroganoff og velfylte smørbrød. Flott service fra bestilling til levering..

Jon Gulbrandsen

Sikker og hyggelig levering av tapas,i forbindelse med bursdag alle gjester storfornøjde
Tusen takk

Christer Holm

Bestilte Mortens store koldtbord til konfirmasjon
Utrolig god mat og delikate fat ble levert hjem til oss
Beste koldtbord vi har kjøpt og vi har bestilt til flere anledninger
Her får du meget god mat for pengene

Irene Segerson

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative