Personvernerklæring

Mortens Kro

Vi bruker cookies/informasjonskapsler på vår nettside.

 

Vi er opptatt av, og forplikter oss til å beskytte personvernet til våre kunder og besøkende på vår nettside. Under følger en forklaring på hvordan og hvorfor vi samler inn data om våre kunder, samt brukerne av nettsiden vår, samt til hvilket formål vi benytter denne informasjonen.

 

Forutsatt at disse ikke er strengt nødvendige for at nettsiden eller våre tjenester skal fungere vil vi alltid be deg om samtykke før vi legger cookies/ informasjonskaplser i nettleseren din.

Vår nettside inneholder et personvernssenter som påvirker hvordan vi behandler dine personlige data og cookies. Ved å bruke personvernssenteret, kan du selv styre hvordan du ønsker vi skal behandle dine personopplysninger.

Hvem er behandlingsansvarlig:

Mortens Kro er ansvarlig for behandlingen av opplysninger som kan knyttes til deg som privatperson.

 

Hva er formålet:

Opplysningene som innhentes om deg benyttes til tekniske, analytiske, lovpålagte og markedsførings- og kunderelaterte formål.

  • For å oppfylle avtaler med kunder og våre brukere, herunder levere de tjenester som forespørres og administrere kunde- eller brukerforholdet
  • For å kunne forbedre nettsidens funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold, samler og analyserer vi data om din og andre brukers atferd.
  • For å kunne gi deg relevante tilbud, tilpasset innhold i andre kanaler og annonsenettverk, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart.
  • Kunne komme i kontakt med deg i forbindelse av tilbud eller markedsføring av våre produkter eller tjenester.

 

Hva er Cookies?

Cookies (informasjonskapsler) er små tekstfiler, som blir lagret på din pc. Cookies brukes til å levere en bedre brukeropplevelse på nettside. For eksempel å gjenkjenne deg fra tidligere besøk, huske innstillinger du har gjort eller samle statistikk om nettsidens bruk. Cookies inneholder kun tekst.

 

Nødvendige cookies hjelper til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. De gjør det også mulig for oss å registrere antallet besøk vi får på nettsiden samt gir oss annen statistikk om hvordan brukere rører seg på siden. For eksempel hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på nettsidene våre, samt hvilke felter i ett skjema som skaper utfordringer.

Visse cookies benyttes for eksempel for å huske at du er innlogget og andre for at en skal kunne navigere rundt på nettsiden uten å måtte logge inn på nytt. Disse slettes når du forlater nettstedet eller lukker vinduet.

 

Formålet med innsamling og analyse er å skaffe oss innsikt om hvilke tjenester som fungerer bra og hvilke tjenester vi bør forbedre. Målet vårt er å gi deg en god

 opplevelse av å bruke våre nettsider. Vi bruker herunder cookies for å gi deg mer relevante annonser.

 

Vi bruker følgende cookies:

  • Google Analytics samler inn informasjon om ditt atferdsmønster på nettsidene våre. Med denne informasjonen optimaliserer vi nettsiden og våre produkter så du skal få best mulig opplevelser både som bruker og kunde.
  • Delta Script benyttes for å kunne samle informasjon om besøkende på våre nettsider, for å kunne vise bannerannonsering til besøkende som har vært på mortenskro.no
  • Facebook pixel benyttes for å bedre samspillet mellom Facebook og mortenskro.no
    Dette er et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å levere spesialtilpasset innhold til dem som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook. Ønsker du mer informasjon se https://www.facebook.com/policies/cookies

 

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av cookies. 

Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typeinformasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc. Du kan også slette informasjonskapsler fra menyen i nettleseren din. De opprettes igjen neste gang du er inne på vårt eller andres nettsted, med mindre du har endret innstillingene dine til ikke å tillate dette.

Vi har også utviklet et eget cookiepanel som lar deg enkelt styre bruk av valgfrie cookies. Panelet finner du nederst på denne siden.

 

Hvilke personopplysninger behandles?

For full oversikt over hvilke data og alle cookies vi behandler se «Utleveres opplysningene til tredjeparter?». Ellers er her eksempler på andre personopplysninger vi behandler.

  • Navn/etternavn
  • Adresse
  • Postnummer
  • Poststed
  • Telefonnummer
  • E-post
  • Samtykker
  • Formål
  • Meldinger
  • Kilde for henvendelse
  • IP-adresser

 

Hvor hentes opplysningene fra?

Når du er kunde eller bruker hos oss vil vi innhente personopplysninger om deg i hovedsak fra deg selv, blant annet i den grad dette er nødvendig for å overholde vår avtale med deg og det regelverk som gjelder.

 

Hovedformålet med vår innsamling, registrering og behandling av personopplysninger er å forvalte, administrere og følge opp deg som kunde, bruker og interessent på en best mulig måte.

 

Når du bruker nettsiden vår, herunder selv fyller inn informasjon på vår nettleser eller i våre applikasjoner, vil vi behandle personopplysninger om deg. Når du besøker nettsiden vår registrerer vi også informasjon om deg og din aktivitet i en såkalt cookie eller informasjonskapsel, og i noen tilfeller IP-adressen din. En cookie er en liten tekstfil som lagres i internminnet til nettleseren din. Videre innhenter og lagrer vi opplysninger fra eventuelle bestillings- og kontaktskjemaer du selv fyller ut.

Er det frivillig å gi fra seg opplysningene?

Det er frivillig å avgi personopplysninger til oss, og du har ingen plikt til å oppgi personopplysninger. Men skal vi kunne håndtere deg som kunde eller bruker av våre tjenester, og holde deg orientert om våre tjenester og produkter, har vi behov for å innhente og lagre visse opplysninger om deg.

Første gang du besøker vår nettside vil du få muligheten til å godkjenne eller avvise bruken av ikke-nødvendige cookies/informasjonskapsler.

 

Om du benytter deg av våre bestillings – eller kontaktskjemaer lagrer vi informasjonen til hendelsen er løst. Om du blir kunde av oss lagrer vi så lenge kjøpsloven krever det. 

Her samler vi personopplysninger i
Informasjonen lagres i vårt erp system 24/7 office.

I outlook 365 til hendelsen er løst.

 

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

For å gi deg en bedre brukeropplevelse på nettsiden vår, samt relevant markedsføring i andre kanaler, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart. Ved kampanjer kan vi i tilfeller også dele E-post eller telefonnummer med mediebyrået vårt, Optus AS. 

 

Dette fordrer at vi har hentet inn samtykke på at det kan brukes til det formålet i forkant.

Nedenfor finner du en oversikt over alle tredjepartscookies/informasjonskapsler brukt på denne nettsiden, hvilke data de samler inn og formålet med dem.

 

Navn: Data som samles: Formål: Link til utvidet informasjon:
Google Analytics

Anonym:annonsevisninger, analyse, nettleserinformasjon, cookiedata, dato/ klokkeslett, demografisk data, maskinvare/ programtype, internett-leverandør, interaksjonsdata, sidevisninger.

 

Ikke-anonym:IP-adresser, Unik enhet, søkehistorikk, lokasjonsbasert data.

Disse informasjonskapslene brukes til å hjelpe oss med å forstå hvordan besøkende samhandler med nettstedet vårt ved å gi informasjon om de besøkte områdene, tiden og eventuelle problemer som oppstod, for eksempel feilmeldinger. Dette hjelper oss med å forbedre ytelsen til våre nettsider. For mer informasjon, besøkGoogle AnalyticsGoogle Google
Facebook for developers

Anonym:annonsevisninger, analyse, nettleserinformasjon, informasjonskapsler, dato/ klokkeslett, demografisk data, maskinvare/ programvaretype, internettleverandøren, interaksjonsdata, sidevisninger.

 

Ikke-anonym:Navn, Adresse, telefonnummer, e-post, innlogging, unik enhet.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere relevante annonser, forstå hvordan du engasjerer seg i våre digitale annonseringskampanjer samt forstå hvordan du beveger deg mellom vår nettside og Facebook. De tillater oss å forstå og evaluere klikk på annonsene våre, slik at vi kan forbedre kampanjer og nettsiden vår.Facebook Facebook
Delta Projects Anonym:
annonsevisninger, 
https://deltaprojects.com/privacy-policy/

 

 Hvordan slettes og arkiveres opplysningene?

 

Kontaktpunkt Lagres Lagringstid
Kontaktskjema

Database i wordpress og mail 

24/7 office og mailchip

 

Om ikke et kundeforhold blir opprettet slettes dette innen 12 mnd
Alle tredjeparts cookies 12.mnd

 

 Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

 

Du kan lese mer om innholdet i dine rettigheter på Datatilsynets nettside:

www.datatilsynet.no

 

Spørsmål eller anmodninger om innsyn i opplysninger som er registrert om deg eller utøvelse av andre rettigheter, kan rettes til vår kontaktperson under.

For å ta i bruk dine rettigheter bes du om å sende en epost til vår kontaktperson. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg – og ikke noen som gir seg ut for å være deg.

 

Du kan til enhver tid trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling av dine personopplysninger. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å ta kontakt med vår kontaktperson (se kontaktdetaljer under).

 

Mortens Kro

Siw Hausmann, firmapost@mortenskro.no, 67067795

 

Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Dersom du mener at vi behandler personopplysninger i strid med regelverket kan du også rette en klage til Datatilsynet (post@datatilsynet.no).

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider:

www.datatilsynet.no.

 

Hvordan sikres opplysningene?

 

 Vi har i vår behandling av dine personopplysninger stort fokus på sikkerhet og kontroll knyttet til registrering og behandling av opplysningene.

Vi arbeider systematisk med å ivareta tekniske og organisatoriske sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysninger mot uautorisert tilgang og bruk, samt fra å bli ødelagt eller slettet. Vi vurderer fortløpende risikoen for svikt og avvik i våre sikkerhetssystemer og rutiner.

 

Data lagres på sikre servere som tilfredsstiller standardkrav til IT-sikkerhet. Tilgang til personopplysninger er regulert og begrenset til våre medarbeider og samarbeidspartnere som har behov. De som har tilgang har signert taushetserklæring.

 

Når du kommuniserer med oss via våre nettsider er all kommunikasjon basert på SSL. Secure Sockets Layer (SSL) er kryptografiske protokoller som gjør at all kommunikasjon via nettsiden er sikker. Opplysningene du eventuelt legger igjen vil bli lagret på sikre servere bak en brannmur som ivaretar våre krav til sikkerhet.

 

Kontaktinformasjon:

Bedriftsnavn: Mortens Kro As

Adresse: Tronheimsveien 3, 1481 Hagan
Org. nr.: 940129613
Navn på behandlingsansvarlig: Siw Hausmann

E-post til behandlingsansvarlig:firmapost@mortenskro.no
Telefonnummer til behandlingsansvarlig:67067795

 

Ønsker du å bli slettet fra vår database? 

Gå inn på vår personvernsenter.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vår, så vel som andres, nettsider.

 

Åpningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 19.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post: firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Mortens Kro