Tilby ansatte god, hjemmelaget kost

Morten’s Kro har lang og god erfaring med å levere mat til bedrifter på Nedre Romerike og Oslo Nord. Vi vet veldig godt hvor stor forskjell et godt måltid kan utgjøre i løpet av en arbeidsdag. Hos Morten’s Kro kan du få lunsj, overtidsmat, møtemat, og mat til kurs eller jubileer. 

Vår erfaring er at mange bedrifter velger pizza eller kebab som mat når det må jobbes overtid eller et møte skal holdes. Våre eksisterende kunder gir oss tilbakemelding om at maten vår er et etterlengtet avbrekk fra dette – et avbrekk som gir energi og glede. Hos Morten’s Kro har du et stort utvalg av forskjellige retter. De har alle til felles at de er hjemmelaget og produsert med lokale råvarer. Vi mener kvalitet i matveien gir kvalitet til arbeidet.

Betal enkelt med bedriftskonto

Hvis du ønsker å åpne en bedriftskonto hos oss, er dette også mulig. Du får da en månedlig faktura som sparer deg bryet med å betale for hver separate bestilling. Ønsker du å sette opp en bedriftskonto kan vi gjøre dette per telefon eller e-post.

Telefon: 67 06 77 90

E-post: firmapost@mortenskro.no

Henting og levering

Morten’s Kro ligger lett tilgjengelig på Romerike, og det er dermed enkelt å hente din bestilling. Skulle du ønske levering gjør vi også dette, mot et leveringstillegg.

Vårt primære nedslagsfelt er Nedre Romerike og Oslo Nord. Vi kan også levere utenfor disse områdene. Se våre leveringsbetingelser her.

Ønsker du mer informasjon eller å sette opp en bedriftskonto?

Mortens kro ble etablert i 1965 av Kaare Hansen. Kroa fikk navn etter en av hans sønner, Morten Hansen, som drev kroa frem til 2016. Nå har tredje generasjon tatt over. Helt siden åpningen har kroa vært en holdeplass for unge og gamle, gode venner, stamgjester og tilfeldig forbipasserende som er ute etter et godt og mettende måltid – med god atmosfære. Vår kjøkkensjef legger sin ære i å benytte ferske og lokale råvarer som forvandles til norsk tradisjonsmat, en oppskrift vi har fulgt siden 1965. Velkommen!

Selve kroa består av den “gamle” og den “nye” kaféen, med plass til totalt 150 gjester. I løpet av en uke serverer vi 2500 sultne middagsgjester – på søndager alene, gjerne 600. Dette tror vi skyldes at kjøkkenet vårt alltid leverer kvalitet. I tillegg gjør vi en innsats for kortreise råvarer, gjerne økologiske, og inviterer lokale produsenter til å kontakte oss. Noen av kokkene våre har vært hos oss i 10 – 15 år, og de setter sin ære i å lage maten fra bunnen av. Store deler av menyen forandres fra dag til dag for å sikre kundene våre variert, sunn og mangfoldig mat.

Vi vet at arbeidet vårt bærer frukter; i dag er vi møteplass for alt fra hundeklubber, veldedige organisasjoner og AmCar-gjenger. Og vi setter pris på dem, alle sammen!

Vi tilbyr 4 timer gratis parkering til alle våre gjester! 

Mat tilpasset din 
bedrift og ansattes behov

Morten’s Kro lager mat som er godt tilrettelagt for bedrifter. Uansett om du trenger snitter og baguetter til møtet, eller kalvestek til overtiden, så har vi mat tilpasset din bedrift sine behov.

Skroll til toppen