Dagens meny: 8. november

Kalvestek fra Rakkestad

kokte grønnsaker, fløtesaus og ostegratinerte poteter

299,- inkl mva

  • Melk

Juletallerken

ribbe, medisterkake, julepølse, sur- og rødkål og julesaus

335,- inkl mva

  • Melk
  • Svin

Dampet laksefilet

agurksalat, strimla grønnsaker og Sandefjordsaus

289,- inkl mva

  • Melk
  • Sulfitt

Elgkarbonader

kokte aspargesbønne, gulrot og viltsaus

259,- inkl mva

  • Selleri
  • Melk
  • Svin

Dampet lutefisk av torsk fra Værøy

ertestuing, gulrøtter, baconterninger, baconfett og småpoteter med skall

395,- inkl mva

  • Melk
  • Svin

Kjøttkaker i brun saus

kålstuing og rørte tyttebær

229,- inkl mva

  • Selleri
  • Gluten - Hvete
  • Melk
  • Svin

Biff og béarnaise

av ytrefilet fra Rakkestad. Blandet salat og bakt potet med hvitløkssmør

349,- inkl mva

  • Egg
  • Melk
  • Sennep

Boeuf Bourguignon og potetstappe

av økologisk kalv fra Nedre Glosli gård på Slattum

269,- inkl mva

  • Melk
  • Sulfitt
Skroll til toppen