Catering

Skal dere ha bryllup, konfirmasjon eller andre selskaper? Mortens Kro tilbyr catering i Stor-Oslo av tradisjonsmat og mer moderne retter. Vi har en stor og rikholdig cateringmeny med retter som tapas, snitter, spekemat, koldtbord og kaker, men også mye annen varm og kald mat.

Kvalitetsmat siden 1965

Vi hos Morten’s Kro har holdt på med det vi kan best, nemlig å lage kvalitetsmat, helt siden 1965. Vår lange erfaring og faglige dyktighet garanterer for at dere får den gode matopplevelsen.

Bærekraftig og miljøvennlig mat er viktig for oss

Miljøvennlighet er viktig for oss, og som spisested mener vi at vi har et særskilt samfunnsansvar. Bedriften vår er miljøvennlig og maten vi leverer skal være bærekraftig. Vi er opptatt av å ha så mye lokale råvarer som mulig og å redusere vårt matsvinn. I 2018 ble vi sertifisert av Marine Stewardship Counsil, som innebærer at sjømaten vi leverer har en 100 % bærekraftig livssyklus. Du kan lese mer om vårt fokus på samfunnsansvar og miljøvennlighet her.

Vi leverer

Vi har fire biler som kjører ut mat alle dager i uken. Frakt koster kun 190,- i hverdager og 290,- i helger.Ved bestilling av catering avtaler vi tid og sted, og leverer maten til deg på ønsket sted i Stor-Oslo. Enklere blir det ikke!

Ønsker dere tilpasset mat eller at vi stiller med personell for å servere og anrette maten. Du finner mer informasjon om hva vi kan tilby innen selskap her. Ønsker du hjelp til å sette sammen en mye eller har andre spørsmål, er det bare å ta kontakt med oss.

Slik bestiller du

Vi kan levere koldtbord til deg i Oslo og omegn. Bestill koldtbord under ved å legge rettene du ønsker i handlekurven før du går videre til valg for levering og betaling.

Har du spørsmål eller ønsker hjelp til bestillingen er det bare å ta kontakt.

 

Fornøyde Kunder

Topp kvalitet på maten som leveres til avtalt tid og alltid varm. Fantastisk mye og mørt kjøtt i Biff Stroganoff og velfylte smørbrød. Flott service fra bestilling til levering..

Jon Gulbrandsen

Sikker og hyggelig levering av tapas,i forbindelse med bursdag alle gjester storfornøjde
Tusen takk

Christer Holm

Bestilte Mortens store koldtbord til konfirmasjon
Utrolig god mat og delikate fat ble levert hjem til oss
Beste koldtbord vi har kjøpt og vi har bestilt til flere anledninger
Her får du meget god mat for pengene

Irene Segerson

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative