Julebord i Lørenskog

Trenger du catering til et julebord i Lørenskog?
I år som i fjor tilbyr Mortens Kro kjente og kjære juleretter innen catering som juletallerken, pinnekjøtt, juletapas og mye annet godt. Kontakt oss om du er på utkikk etter julebord i Lørenskog.

Kontakt Oss

Feir årets høytid med julebord i Lørenskog hos Mortens Kro

Den mest fantastiske tiden av året nærmer seg, og på Mortens Kro kan vi ikke være mer spent på å invitere deg til vår store feiring av norsk juletradisjon – Julebord. Mens vi pynter salene, tenner juletreet og sprer julestemning, ønsker vi at du blir med oss i å oppleve den sanne juleånden midt i hjertet av Norge.

Vårt julebordtilbud for julebord i Lørenskog

På Mortens Kro forstår vi viktigheten av tradisjon, men vi tror også på å gi den et snev av modernitet og innovasjon. Derfor tilbyr vi et utvalg av Julebordopplevelser som passer for enhver gane og preferanse for julebord i Lørenskog.

Tradisjonell julemeny

Hvis du selv skal arrangere ditt eget julebord i Lørenskog, er vårt tradisjonelle julebord i Lørenskog perfekt for deg. Vi tilbyr et utvalg av klassiske norske retter, inkludert saftig ribbe, munnvannende pinnekjøtt, og deilige medisterkaker.

Mortens julebord

For en autentisk julebordopplevelse, kom og feir med oss på Mortens Kro. Vi har satt sammen en spesiell julebordsmeny som inneholder alt du kan ønske deg, fra lutefisk til riskrem, alt i en elegant og koselig atmosfære. Feir ditt neste julebord i Lørenskog hos Mortens Kro.

Juletapas

For de som ønsker å legge til en internasjonal vri på sine Julebord i Lørenskog, tilbyr vi også Juletapas. Dette er en herlig blanding av norske smaker med et hint av Middelhavet, perfekt for de som ønsker å utforske nye smaksopplevelser i julen.

Julesnitter og julelunsj

For en mer uformell feiring, kan du prøve våre julesnitter eller julelunsjtallerken. Dette er flotte alternativer for mindre julebord i Lørenskog eller lunsjarrangementer, og de inkluderer deilige småretter som vil glede dine gjester.

Juletapastallerken

Vår juletapastallerken gir deg muligheten til å smake på en variert samling av deilige julesmaker i små porsjoner. Dette er en flott måte å nyte flere retter uten å bli for mett.

Julen handler ikke bare om mat og drikke; det handler også om samvær og hygge. På Mortens Kro er vi opptatt av å skape en varm og innbydende atmosfære der du og dine gjester kan slappe av, kose dere og dele øyeblikkene som teller, når dere arrangerer julebord i Lørenskog.

Vi har nøye utformet våre lokaler for å skape den rette julestemningen. Fra julepynten til den lune belysningen, vil du føle deg som hjemme hos oss. Vårt vennlige og profesjonelle personale står klare til å ta imot deg og sørge for at du får et minneverdig julebord i Lørenskog.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Mortens Kro