Julelunsj i peisestua

- 17. november til 23.desember
- Kl. 11.00-12.30 & kl.13.30-15.00.
Ta deg et pust i bakken i den hektiske førjulsperioden med en deilig lunsj. Ta med deg kollegaene dine eller en god kunde, velkommen skal dere være.
KALD MAT:
Gravet laks
Einerøkt laks
Rakørret med tilbehør
Egganretning med reker
Sildebuffet
Gravet reinsdyr
Roastbiff
Kalkunbryst
Juleskinke
Julesylte
Gresk salat
Bulgursalat med falafel
Brød, loff , surdeigsbaguette
Rugflatbrød
Lefse og smør
VARM MAT
Ribbe med sprø svor
Medisterkake
Medisterpølse
Surkål, rødkål
Julesaus
Pinnekjøtt, urøkt
Kålrotstappe
Kokte poteter
GARNITYR
Sennepssaus
Eggerøre
Majones
Sylteagurk
Remulade
Waldorfsalat
Potetsalat
Rømme
Cumberlandsaus
Tyttebærsyltetøy
DESSERT
Ostefat med frukt og kjeks
Riskrem med fruktsaus
Karamellpudding med karamellsaus
Frisk fruktsalat med pisket krem
Multekrem med krumkake
Gelé med vaniljesaus
Sjokoladepudding med vaniljesaus
Kransekake