Lunsj Lillestrøm

På utkikk etter lunsj i Lillestrøm? Å finne den perfekte restauranten handler om mer enn bare maten – det handler om opplevelsen. Velkommen til Mortens Kro, en liten perle som tilbyr ikke bare deilige lunsjretter, men også en hyggelig atmosfære som gir deg en pause fra hverdagens kjas og mas.

Velkommen til Mortens kro!

Vi serverer god og variert mat av ferske råvarer fra lokale produsenter.

Vi ønsker at du skal hygge deg hos oss med god samvittighet, og vi legger stor vekt på å drive bærekraftig og støtte rettferdig handel og produksjon.

På jakt etter lunsj i Lillestrøm som virkelig tilfredsstiller? Her er noen av de velsmakende alternativene du finner hos oss:

Lunsj i Lillestrøm med herlig atmosfære

Mortens Kro skiller seg ikke bare ut med sitt varierte utvalg av lunsjretter, men også med sin avslappede og innbydende atmosfære. Restauranten ønsker gjester velkommen til et sted hvor de kan slappe av, nyte god mat og ta en velfortjent pause fra hverdagen.

For de som søker smakfull lunsj i Lillestrøm, er Mortens Kro den perfekte destinasjon. Med sin brede utvalg av retter som kombinerer tradisjonelle smaker med moderne vrier, er dette et sted som kan appellere til ulike smaksløker. Besøkende har muligheten til å utforske alternativer for lunsj i Lillestrøm på en ny måte mens de nyter kvalitetsmat i en innbydende setting. Gjør lunsjtid til en minneverdig anledning ved å utforske lunsjmenyen hos Mortens Kro.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative