Mat til bedrifter

Morten’s Kro har lang erfaring med å levere mat til bedrifter på Nedre Romerike og Oslo Nord. Hos oss kan du bestille lunsj, overtidsmat, og mat til møter, kurs eller jubileer.

Bli bedriftskunde

Tilby dine ansatte god, hjemmelaget kost

Morten’s Kro har lang og god erfaring med å levere mat til bedrifter på Nedre Romerike og Oslo Nord. Vi vet veldig godt hvor stor forskjell et godt måltid kan utgjøre i løpet av en arbeidsdag. Hos Morten’s Kro kan du få lunsj, overtidsmat, møtemat, og mat til kurs eller jubileer. 

Vår erfaring er at mange bedrifter velger pizza eller kebab som mat når det må jobbes overtid eller et møte skal holdes. Våre eksisterende kunder gir oss tilbakemelding om at maten vår er et etterlengtet avbrekk fra dette – et avbrekk som gir energi og glede. Hos Morten’s Kro har du et stort utvalg av forskjellige retter. De har alle til felles at de er hjemmelaget og produsert med lokale råvarer. Vi mener kvalitet i matveien gir kvalitet til arbeidet.

Mat tilpasset din bedrift og ansattes behov

Morten’s Kro lager mat som er godt tilrettelagt for bedrifter. Uansett om du trenger snitter og baguetter til møtet, eller kalvestek til overtiden, så har vi mat tilpasset din bedrift sine behov.

Overtidsmat

Morten’s Kro lager mat som er godt tilrettelagt for bedrifter. Uansett om du trenger snitter og baguetter til møtet, eller kalvestek til overtiden, så har vi mat tilpasset din bedrift sine behov.

Kurs og møter: vi har lokaler til leie

Skulle du trenge å leie lokale for et møte eller et kurs, har vi lokaler med moderne presentasjonsutstyr tilgjengelig. Vi kan selvfølgelig også stille med matservering for å gjøre arrangementet komplett. Kontakt oss for leie av lokaler her.

Betal enkelt med bedriftskonto

Hvis du ønsker å åpne en bedriftskonto hos oss, er dette også mulig. Du får da en månedlig faktura som sparer deg bryet med å betale for hver separate bestilling. Ønsker du å sette opp en bedriftskonto kan vi gjøre dette per telefon eller e-post.

Telefon: 67 06 77 90

E-post: firmapost@mortenskro.no

Henting og levering

Morten’s Kro ligger lett tilgjengelig på Romerike, og det er dermed enkelt å hente din bestilling. Skulle du ønske levering gjør vi også dette, mot et leveringstillegg.

Vårt primære nedslagsfelt er Nedre Romerike og Oslo Nord. Vi kan også levere utenfor disse områdene. Se våre leveringsbetingelser her.

Ønsker du mer informasjon eller å sette opp en bedriftskonto?

Bærekraft og samfunnsansvar

Mortens’ Kro har over mange år hatt et ansvarlig forhold til mat. Med dette mener vi at maten vi lager, og råvarene vi bruker for å produsere den, ikke skal være til belastning for miljøet. Vi ble i 2018 sertifisert av Marine Stewardship Council, noe som innebærer at sjømaten vi leverer har en 100% bærekraftig livssyklus og samme år fikk vi også miljøprisen av Nittedal kommune. Vi er med i Too Good To Go og bidrar gjennom denne ordningen til å redusere matsvinn. Vi bruker Fairtrade der vi kan, vi har et kontinuerlig fokus på økologisk mat og ble godkjent som Miljøfyrtårn i 2014.

Dette, og mer til, gjør at du og din bedrift kan være trygge på at Morten’s Kro jobber for å bidra til en mer bærekraftig verden. Les mer om samfunnsansvaret vi påtar oss her.

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative, en del av Yes Group