Tapas Skedsmokorset

På utkikk etter tapas på Skedsmokorset? Å finne den perfekte restauranten handler om mer enn bare maten – det handler om opplevelsen. Tapas er en perfekt måte å dele og nyte små biter av kulinarisk nytelse. Velkommen til Mortens Kro, en liten perle som tilbyr ikke bare deilige tapasretter, men også en hyggelig atmosfære. Vår lidenskap for matlaging og gjestfrihet skaper en minneverdig opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Tapas catering Skedsmokorset – Velkommen til Mortens kro!

Vi serverer god og variert mat av ferske råvarer fra lokale produsenter.

Vi ønsker at du skal hygge deg hos oss med god samvittighet, og vi legger stor vekt på å drive bærekraftig og støtte rettferdig handel og produksjon.

På jakt etter tapas på Skedsmokorset som virkelig tilfredsstiller? Her er noen av de velsmakende alternativene du finner hos oss:

Utforsk vår tapas catering på Skedsmokorset – En Smakfull Reise

Når du besøker Mortens Kro for å oppleve tapas på Skedsmokorset, venter en mangfoldig meny av smakfulle småretter på deg. Vårt utvalg av tapas er nøye utvalgt for å gi deg en autentisk smak av spansk matkultur. Her er noen av de deilige alternativene Mortens kro kan tilby deg for tapas catering på Skedsmokorset:

  • Spanske Albondigas: Saftige kjøttboller tilberedt med en hemmelig blanding av krydder og servert i en rik tomatsaus.
  • Chorizo i Rødvin: Krydret chorizopølse kokt i rødvin, skaper en smakseksplosjon som er karakteristisk for spansk kulinarisk tradisjon.
  • Patatas Bravas: Sprøstekte potetbiter servert med en pikant tomatsaus og en mild hvitløksmajones.
  • Manchego Ost: En klassisk spansk ost med fyldig smak og en nøtteaktig ettersmak.

Mortens Kro er ikke bare en restaurant, det er en opplevelse. Vårt fokus på gjestfrihet og avslappet atmosfære gjør oss til et ideelt sted å samle seg med venner og familie for å dele gode øyeblikk over delikat tapas på Skedsmokorset. Hver tallerken er en anledning til å utforske nye smaker og skape minnerike stunder. Bestill tapas på Skedsmokorset hos Mortens Kro!

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative