Vi går en litt annerledes jul i møte, der kosen ikke må gå på bekostning av smittevern. Hos Mortens kro legger vi forholdene til rette for en trygg og trivelig førjul.

Mortens kro har iverksatt en rekke tiltak for å begrense smitte av COVID-19. Vi forholder oss til FHIs retningslinjer for smittevern som et minimum av hvilke tiltak vi innfører, og ønsker med dette å skape et godt miljø for gjester og ansatte. Det skal oppleves trygt å besøke oss for å nyte god mat og hyggelig selskap.

Vi er ekstra nøye med hygiene på kjøkkenet og i kasseområdet, og har hengt opp veiledningsplakater for smittevern på kjøkkenet og i restauranten. Det minner gjester og ansatte på å være forsiktige. Hver time gjennomfører vi runder der vi spriter alle berøringsflater.

 

Smittesporing og avstand ved Mortens kro

Vi benytter nå kuvertartikler med salt, pepper, tyttebær og annet tilbehør, og deler ut ferdig pakket bestikk og servietter ved bestilling. I tillegg har vi fjernet mange av bordene i kroa slik at det er enklere å holde avstand til andre gjester.

Vi har opprettet digital smittesporing via eSmiley, slik at gjestene våre enkelt kan registrere seg og lett få beskjed hvis noen som er smittet har vært på besøk. Vi beholder kontaktinformasjonen din i 10 dager og bruker den kun til smittesporing.

 

Mortens kro forbereder seg til julesesongen

I disse tider er det ikke så lett  å vite hvor mange som vil komme innom til førjulsarrangementer. Ved Mortens kro er vi vant med å holde mange julebord, men i år forbereder vi oss på mer catering og levering av mat til juleselskaper og julebord. Vi vil også ordne porsjonspakker og legge til rette for bedrifter som ønsker mat fra oss.

 

Lutefiskaften og julelunsj

Mortens kro har en lang tradisjon med lutefiskaftener og julelunsjer. Det er alltid godt fremmøte til disse arrangementene, og de skal gjennomføres i år også, om enn litt annerledes. Under lutefiskaftenen vil maten bli servert ved bordet, i stedet for at vi holder vår vanlige buffet.

Julelunsjene er flyttet opp til andre etasje, der vi har bedre plass til småbord med god avstand. Alle gjester vil kontaktregistreres ved ankomst og følges av servitør til bordet. Ved dette arrangementet kommer vi til å ha buffet, men den vil overvåkes av servitørene slik at forsyningen foregår på en hygienisk og trygg måte.

 

Velkommen til førjulshygge hos Mortens kro

Vi synes det er ekstra koselig hos Mortens kro i førjulen, og alle våre gjester skal vite at det er trygt å komme til oss i år også.

Ikke glem at vi har vår årlige julelystenning den 18. november. Da tennes julelysene på fasaden, og vi serverer gløgg og pepperkaker til de fremmøtte.

Alle ansatte ved Mortens kro ønsker både faste og nye gjester velkommen til oss denne førjulen!

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative, en del av Yes Group