Trenger du mat til et arrangement? Med catering fra Mortens Kro kan du få mat levert dit du ønsker, på tidspunktet du ønsker. Enklere blir det ikke! I vår cateringmeny finner du masse god, hjemmelaget mat – her er det virkelig noe for enhver smak.

Vi kjører ut mat alle dager i uken, i våre  åpningstider både på hverdag og helg. Hovedområdet vårt er Oslo nord og nedre Romerike, men vi er fleksible når det kommer til leveringssted. Dersom du er usikker på om vi kan levere i ditt område, kan du gjerne ta kontakt med oss for å spørre!

 

Catering til alle anledninger

Mortens Kro leverer mat til alle typer arrangementer. Du kan bestille mat fra oss når du skal arrangere bryllup, konfirmasjon, dåp, jubileum, firmafest og mer. Ethvert selskap blir bedre med litt god mat. Og du får litt mindre å tenke på når vi tar oss av matlagingen. 

Matlevering er også et godt valg til mindre begivenheter! Hvorfor ikke også bestille catering neste gang du skal ha middag med venner eller familie hjemme? Med catering blir det lettere å ha oversikt over kostnader, noe som blant annet er praktisk for spleiselag.

Pris på levering:

  • Mandag-fredag: 175,-

  • Lørdag og søndag: 250,-

Bredt utvalg av hjemmelaget mat 

Dersom du ønsker god, hjemmelaget mat, har du kommet til riktig sted. Med catering fra Mortens Kro kan du glede deg til en god matopplevelse. Vi har en stor cateringmeny med mange ulike retter.

Hos oss kan du blant annet bestille:

Vi setter vår ære i å lage maten vår fra bunnen av – også mange av kakene lages på vårt eget kjøkken. Vi er opptatt av miljøet, og bruker mye økologiske og kortreiste ingredienser der det er mulig. Dette er viktig i vårt arbeid med bærekraft og samfunnsansvar.

Gjør det enkelt for deg selv!

En stor fordel med å bestille mat til ditt arrangement er at du selv kan spare tid og krefter. I forbindelse med et arrangement er det gjerne mye annet som må ordnes; alt fra pynt til underholdning.

Med catering fra Mortens Kro får du én ting mindre å tenke på. La oss ta hånd om matlagingen og leveringen!

Slik bestiller du catering fra oss

Det er enkelt å bestille catering fra oss. Du kan enten ringe oss på 67067790, sende oss en e-post eller bestille direkte her på nettsiden.

Vi ser frem til å levere mat til ditt arrangement!

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative