Hos Mortens Kro kan du leie selskapslokaler perfekt tilpasset hva enn behovet måtte være. Vi er lokalisert på Romerike og det er lett å komme seg til. Om anledningen er dåp, bursdag, bryllup eller møte, vi har et lokale som passer! Det er to lokaler som er tilgjengelige for utleie: 2. etage og Peisstua.

 

Våre flotte lokaler

2. etage

2. etage er det største lokalet hos Mortens Kro og har kapasitet på opptil 90 personer, avhengig av bordoppsett. Dette lokalet passer perfekt til alt fra møter til konfirmasjonsselskap. Størrelsen gjør det heller ikke noe mindre koselig, her er det lett å oppnå akkurat den atmosfæren en ønsker!

Peisstua

For litt mindre ansamlinger har Mortens Kro Peisstua. Dette er et ekstra koselig lokale og passer perfekt for møter eller litt mindre selskaper. Den totale kapasiteten er på opptil 40 personer, avhengig av bordoppsett. Her får man den varme, hyggelige stemningen kun en peisestue kan gi!

Skreddersydd ditt arrangement

Velger du å leie selskapslokaler hos Mortens Kro, vil vi hjelpe deg med å få det tilrettelagt akkurat slik du ønsker det. I 2. etage finnes det TV-skjermer for fremvisning, mens det i Peisstua finnes lerret og prosjektor. Slik er du sikret muligheter for eventuell fremvisning, enten det er barnebilder til konfirmasjonen eller de siste økonomiske resultatene på møtet.

Mortens Kro har lang erfaring med arrangementer av alle sorter og vet hva som skal til for å gjøre din begivenhet en suksess. Har du eksempelvis noe egen pynt du ønsker å bruke? Mortens Kro pynter gjerne lokalet med det for deg. For å best mulig imøtekomme dine behov, blir lokalet satt opp slik du ønsker det. Slik sikrer du at lokalet du leier er skreddersydd ditt arrangement!

Selskapslokale med langbord og hvit duk
Selskapsmat på pyntet bord

God, hjemmelaget kvalitetsmat

Maten er en av de virkelig store fordelene ved å leie selskapslokaler hos Mortens Kro. Her kan man få servert både tapas, koldtbord, snitter, tre-retters middag med mer! Slik sikrer du at ditt arrangement får maten som løfter det til neste nivå. Hos Mortens Kro er all maten hjemmelaget og laget av lokale råvarer. Bærekraft er også en særs viktig del av driften, noe du kan lese mer om her.

Ved å velge Mortens Kro når du skal leie selskapslokale, slipper du dermed å tenke på bestilling, leveringstid og mangler ved leveringen. Her lages maten på samme sted som arrangementet, noe som gir deg tryggheten på at maten kommer når og slik den skal.

Kontakt oss når du skal leie selskapslokaler!

Ved å velge Mortens Kro når du skal leie selskapslokaler, sørger du for at ditt arrangement får den stemningen og de rammene du ønsker. Er det behov for servering av mat ordner vi det, slik at du kan fokusere fullt og helt på det som skal skje.

Du kan nå oss både per kontaktskjema på nettsiden vår, per telefon og på e-post.

Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uformell prat om ditt arrangement!

Åpningstider

Mandag - Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 20.00

Kontakt oss

Telefon: 67 06 77 90
E-post:
firmapost@mortenskro.no
Org nr: 940 129 613

MSC-C-sertifisert bærekraftig fiskeri www.msc.org/no

ASC-C-01811 Fra et ansvarlig ASC sertifisert oppdrettsanlegg www.asc-aqua.org

Utviklet av Creative, en del av Yes Group